FitLine Suomessa & maailmalla

Taustaa

FitLine-tuotteita myyvän PM-International AG:n perusti Rolf Sorg Saksassa vuonna 1993. Nykyään PM-International on yksi Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä terveyden, hyvinvoinnin ja kauneudenhoitotuotteiden saralla ja FitLine-tuotteet ovat miljoonien asiakkaiden käytössä ympäri maailmaa. Vuonna 2018 yrityksen maailmanlaajuinen liikevaihto oli 833 miljoonaa. Suomessa yhtiön vuosittainen liikevaihto on n. 20 miljoonaa.

FitLinen kehityksen takana on aito toive olla ihmisten tukena paremman hyvinvoinnin ja jaksamisen tavoittelussa, olivat nämä sitten ammattiurheilijoita tai tavallisia kuluttajia. Tämäkin halutaan tehdä eettisesti ja tuotteiden valmistuksessa noudatetaankin kaikkia mahdollisia alan laatustandardeja (GMP, DIN ISO) ja luonnonmukaisia, puhtaita ainesosia. Teemme yhteistyötä mm. Kölnin-listan (Kölner Liste) ja TÜV SÜD ELAB GmbH:n kanssa tuotteiden jatkuvassa kehityksessä.

PM Suomi

PM-International Finland Oy:n toiminnan keskiössä ovat FitLine-tuotteet, joilla voi mm. tukea tärkeiden ravintoaineiden saantia arjessa, tehostaa suorituksia urheillessa, sekä edistää painonhallintaa ja lihaskuntoa. FitLine med, FitLIne skin-tuotteet auttavat taas mm. hiusten ja ihon kauneuden ja elinvoimaisuuden ylläpitämisessä.

Paremman maailman puolesta

FitLine ja PM-International ovat syvästi mukana useissa eri hyväntekeväisyyshankkeissa. Yhteistyö hyväntekeväisyysjärjestö World Visionin kanssa on jatkunut vuosia, painopisteenä apua tarvitsevien lasten tukeminen köyhissä ja kehittyvissä maissa.

Terveydenhuolto, koulutus ja uudet mahdollisuudet

Yhteistyömme World Visionin kanssa koskee varsinkin haavoittuvassa asemassa olevia lapsien terveydenhoidon ja koulutukseen kehittämistä alueilla, joissa tätä on vaikea tehdä ilman apua. PM:llä on nykyään yli 1800 kummilasta ympäri maailmaa ja useita toteutettavia koulutus- ja terveydenhoitohankkeita.

Anna hyvän kiertää

Jokaisesta myydystä FitLine-tuotteesta osa summasta menee suoraan eri hyväntekeväisyyshankkeisiin. PM:n asiakkaat ovat näin suoraan osallisena kirkkaampaa tulevaisuutta varten tehdyssä työssä.

Meillä on velvollisuus auttaa

Jokaisella, jolla on mahdollisuus, on myös velvollisuus auttaa. Harva asia on yhtä tyydyttävää, kuin merkityksellinen työ vähempiosaisten auttamiseksi.

”Jokainen PM:ssä auttaa ihmisiä parempaan elämään maailman toisella puolella, kaikki asiakkaamme ja liikekumppanimme. Jokaiseen tuotteeseen on laskettu panos, joka siitä lahjoitetaan tähän. Tämä tarkoittaa että hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteemme parantavat ihmisten elämän laatua sekä siellä että täällä. Annamme näille lapsille mahdollisuuden koulutukseen ja sairaanhoitoon sekä autamme koko kyläyhteisöä pitkällä aikavälillä tukemaan itse itseään.“
- Rolf Sorg
”Ja on hienoa nähdä miten jokainen pyrkii samaan päämäärään ja mitä olemme jo saavuttaneet.“
- Vicki Sorg

Lisätietoa hyväntekeväisyystyöstämme