Usein kysyttyä

FitLine-tuoteperhe pitää sisällään erilaisia ravintolisiä ja jonkin verran ihonhoitotuotteita . Ravintolisät ovat elintarvikkeita, jotka täydentävät ihmisen normaalia ruokavaliota.
Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain synergistisiä, laadukkaita ja puhtaita ainesosia, jotka täyttävät kansainväliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Synergistisyys tarkoittaa, että ainesosat on valikoitu positiivisen yhteisvaikutuksen saavuttamiseksi. Tällä tavalla vaikutus kehossa on parempi verrattuna yksittäisiä aineosia sisältäviin tuotteisiin.
Kunkin tuotteen ravintosisältö ja ainesosat löytyvät aina pakkauksen kyljestä. Voit myös tarkastella tuotteen sisältöä Pm-Internationalin kotisivujen verkkokaupassa kyseisen tuotteen sivulla.
Periaatteessa kaikkia tuotteita voi nauttia samanaikaisesti. Restoratea ei kuitenkaan suositella nautittavaksi samaan aikaan Basicsin kanssa, vaan näiden välillä tulee olla ainakin tunti taukoa. Tämä johtuu siitä, että Basicsin sisältämät kuidut estävät Restoraten mineraalien optimaalisen imeytymisen.
FitLine-tuotteet ovat laadukkaita ja täysin turvallisia. Ne sisältävät vain korkealaatuisimpia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia, ja puhtaita.
Allergioista kärsivien kannattaa kannattaa tarkastella tuotteiden sisältöä huolella.