FitLine-tuotteet

Parasta mahdollista laatua

FitLine-ravintolisät auttavat täydentämään ruokavaliota. Pääasiallisesti veteen sekoitettavat tuotteet voi ottaa mukaan kaikkialle ja sekoittaa hetkessä. elppokäyttöisyyden ja erinomaisen maun lisäksi FitLine-tuotteet on valmistettu huippulaadukkaista raaka-ainesta. Ravintolisien lisäksi myymme myös erilaisia ihonhoitotuotteita.

Yli 400 miljoonaa myytyä tuotetta ja näitä säännöllisesti käyttävät miljoonat tyytyväiset asiakkaat kautta maailman todistavat, että olemme oikealla tiellä luotettavuuden ja asiakastyytyväisyyden sisäistämisessä.

Ravintolisät

FitLine-tuoteperheen keskiön muodostavat Optimaalisetti-tuotesarjan tuotteet; Activize, Basics ja Restorate. Optimaalisetti tukee päivittäistä ravintoaineidensaantia kätevässä ja helposti nautittavassa paketissa.

Erikoistuotteista löytyvät mm. jogurtti, nivelten hoitoon tarkoitettu Nivelkunto Omega-3 ja Q10 sisältävä Sydän Duo

Katso lisää kotisivuilta

Urheilu & painonhallinta

Osa FitLinen tuotteista on kehitetty nimenomaan urheilijoiden tarpeisiin. FitLinen urheilukonsepti pohjautuu kahteen painoalueeseen: tuotteisiin ja lihasmassan lisäämiseen ja säilyttämiseen tarkoitettuihin tuotteisiin. Urheilutuotteitamme ovat mm. Fitness-Drink, Protein-Ultra, ProShape (Amino)

FitLinen painonhallintaan tarkoitetut tuotteet auttavat saavuttamaan oman tavoitepainon yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa. ProShape All-in-1 ja ProShape 2 go toimivat ravitsevina, ateriakorvikkeina. Tuotteista on saatavilla useita herkullisia makuja

Katso lisää kotisivuilta

Kosmetiikka

FitLinen toimivat täydellisesti yhdessä ihon hyvinvoinnin edistäjänä.Laadukkaat ainesosat ovat dermatologisesti testattuja ja tuotteiden valmistusmenetelmät takaavat puhtauden ja tinkimättömän korkean laadun. Puhdistus-, hoito- ja anti-aging -tuoteet auttavat pitämään ihon eloisana ja hyvinvoivana.

Katso lisää kotisivuilta

Laadukkaita, turvallisia, luotettavia

Kaikki FitLine-tuotteet valmistetaan Saksassa lääketeollisuuden noudattamien GMP-standardien (Good Manufacturing Practice) mukaisesti. Tämä takaa tuotteiden puhtauden ja korkean laadun.

TÜV SÜD ELAB on riippumaton laboratoriopalvelujen tarjoaja, jolla on pitkä kokemus elintarvikkeisiin, veteen ja ympäristöön liittyvistä analyyseista. TÜV SÜD ELAB tarjoaa meille asiantuntevaa neuvontaa tuotteidemme laadunvarmistusta varten ja testaa säännöllisesti tuotteidemme laadun.

FitLine-tuotteet testataan dopingaineiden varalta ja ne löytyvät tarkoin valikoidulta Kölnin listalta. Tällä listalla julkaistaan ne ravintolisät, jotka on testattu kiellettyjen aineiden varalta ja joissa on minimoitu dopingin riski.

Kuva Fitline-tuotteista lasipöydällä